Μεταφορικό Ισοδύναμο (MAN)

Μεταφορικό Ισοδύναμο είναι το μέτρο, με τη θέσπιση του οποίου επιδιώκεται η εξίσωση του κόστους μεταφοράς με μέσα μαζικής μεταφοράς από την ηπειρωτική Ελλάδα σε νησί ή από νησί σε νησί με το κόστος που θα ίσχυε στην ηπειρωτική Ελλάδα για την ίδια απόσταση. 

Το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου αφορά σε πτήσεις εντός Ελλάδας, από και προς το νησί που διαμένει κάθε νησιώτης. Εφαρμόζεται και αφορά στους μόνιμους κάτοικους, σύμφωνα με το Μητρώο της ΑΑΔΕ, όλων των νησιών της επικράτειας πλην Εύβοιας, Κρήτης και Λευκάδας. 

Για την  χρήση του προγράμματος, οι  νησιώτες/δικαιούχοι θα πρέπει να εγγραφούν στο πληροφοριακό σύστημα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου προκειμένου  να αποκτήσουν το Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη (Μ.Α.Ν.).

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ΜΑΝ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ ώστε να προχωρήσουμε σε κράτηση, καταχωρώντας τον σχετικό κωδικό εκ μέρους σας. Μετά την καταχώρηση του κωδικού, θα πρέπει να ανατρέξετε εδώ ώστε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεκδίκηση του ποσού που δικαιούστε.

Σε άλλη περίπτωση, μπορείτε να απευθυνθείτε κατευθείαν στην αεροπορική εταιρία.

*Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν ισχύει για online κράτησης. Εφόσον το εισιτήριο έχει ήδη εκδοθεί, δεν είναι δυνατή η καταχώρηση του κωδικού ΜΑΝ.

Εξαίρεση αποτελέι η skyexpress, για την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

*Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν δίνει έκπτωση στην ισχύουσα τιμή του εισιτηρίου.


Βρήκατε αυτό το θέμα χρήσιμο; Eυχαριστούμε! Eυχαριστούμε!