Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μέσω απο εδώ.

Ωράριο λειτουργίας γραφείου:
Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 - 17:00
Σάββατο: 10:00 - 13:00 

Όλα τα γραπτά αιτήματα, εξυπηρετούνται συνήθως εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση βοήθεια για ταξίδι του οποίου η αναχώρηση είναι σε λιγότερο απο 24ώρες, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που ταξιδεύετε.  

Covid19 Ενημέρωση

Λόγω της ραγδαίας έξαρσης του κορονοϊου στη χώρα μας και σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την προστασία όλων μας είμαστε αναγκασμένοι να αναπροσαρμόσουμε τις λειτουργίες του γραφείου μας. Ακολουθώντας τα έπισημα μέτρα πρόληψης και με σύμμαχο την τεχνολογία, το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας εξυπηρετεί με τηλεργασία. Συνεπώς τα γραφεία μας, δεν είναι διαθέσιμα για το κοινό και επιβάτες.

Για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Υποβάλλετε τα αιτήματα σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.
  • Εάν έχετε ήδη υποβάλει αίτημα μέσω της φόρμας, τότε το έμπειρο προσωπικό του petas.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
  • Ο χρόνος απόκρισης εχει αυξηθεί, οπότε για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων τηρούμε σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας ταξιδίου.
  • Λόγω του αυξημένου αριθμού αιτημάτων που έχουν προκύψει η επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο δυσχεραίνει την διαδικασία διεκπαιρέωσης και για αυτό σας παρακαλούμε να την αποφύγετε.
  • Βρήκατε αυτό το θέμα χρήσιμο; Eυχαριστούμε! Eυχαριστούμε!