Θέλω να ακυρώσω το εισιτήριό μου

Το ποσό των ακυρωτικών κυμαίνεται αναλόγως με την πολιτική της ακτοπλοϊκής εταιρείας και τη χρονική στιγμή της ακύρωσης. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο συνηθώς ισχύουν τα παρακάτω: 

  • 100% αν η ακύρωση πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 8 με 10 ημέρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση. Σε κάποιες περιπτώσεις η ολική ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο 15 ημέρες πριν τον απόπλου.
  • 50% αν η ακύρωση πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 - 3 ημέρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση

Σε κάθε περίπτωση η όποια ακύρωση δε γίνεται online, επομένως θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μας. 

Για να ολοκληρωθεί η ακύρωση των εισιτηρίων σας θα πρέπει να λάβουμε τα κουπόνια έγκαιρα στα γραφεία μας. Αυτό μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: 

1. Αποστολή με courier (η χρέωση επιβαρύνει τον αποστολέα). 

2. Λόγω μέτρων προστασίας, η ομάδα μας δεν εξυπηρετεί στο γραφείο μας με φυσική παρουσια. Για την καλυτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να προσκόμισετε τα εισιτηρία σας στο γραφείο μας (Πεντέλης 26, Π.Φάληρο) μόνο τις παρακάτω ώρες και ημέρες

Δευτέρα - Τετάρτη  - Παρασκευή 10:00 - 14:00

Για τη διαδικασία ακύρωσης του κάθε εισιτηρίου υπάρχει έξτρα χρέωση 3€ πλέον των όποιων ακυρωτικών επιβάλλει η ακτοπλοϊκή εταιρεία. Το υπόλοιπο επιστρέφεται αυτόματα στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή, αμέσως μόλις λάβουμε την αντίστοιχη πίστωση από την ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Μετά τον απόπλου του κάθε δρομολογίου ουδεμία ακύρωση επιτρέπεται.

.

Βρήκατε αυτό το θέμα χρήσιμο; Eυχαριστούμε! Eυχαριστούμε!